Despre noi

SC Eco Spații Verzi SRL

Suntem o companie tânără, cu o viziune inovativă și ambițioasă. Noi evaluăm și amenajăm spații verzi și grădini, cu atenție la nevoile clientului și grijă pentru natură.

Ce facem de fapt?

Suntem o companie tânără, cu o viziune inovativă și ambițioasă. Noi evaluăm și amenajăm spații verzi și grădini, cu atenție la nevoile clientului și grijă pentru natură.

Dacă vrei și tu o gradină prietenoasă cu natura, putem să te ajutăm:

Ce înseamnă acest concept?

Nu orice spațiu verde din jurul casei sau a sediului companiei tale este ecologic. Plante spectaculoase sau peluze impecabile nu pot susține mereu un mediu sănătos pentru tine, familia ta, dar și pentru celelalte viețuitoare: pasări, albine, fluturi, broscuțe, etc. Responsabilitatea ecologică nu mai este de mult un moft, ci o obligație morală pentru prezent, dar și pentru viitor. În mai puțin de 1 minut, te lămurim ce este un spațiu verde eco.

Dacă vrei să știi mai multe.

Despre concept și evaluare

Suntem singurii la nivel național care dezvoltăm și implementăm conceptul de eco spații verzi. Am fost susținuți de cei mai buni specialiști în domeniu și putem să oferim clienților noștrii garanția că toate proiectele sunt gândite pe baze științifice și practice.
Suntem pregătiți să-ți dăm cele mai potrivite sfaturi, pentru tine și pentru natură

Oferim servicii de evaluare spații verzi existente, dintr-o perspectivă ecologică, proiectare eco spații verzi și amenajare eco spații verzi.

Cine spune ca un spațiu verde este ecologic?
Compania noastră se bazează pe un sistem de evaluare ecologică elaborat și testat de o echipă multidisciplinară de 12 experți în biodiversitate și spații verzi, profesori universitari și specialiști în conservare și spații verzi, activând în institute de cercetere, ONG-uri, grădini botanice, firme de consultanță de mediu, firme de amenajare spații verzi.
Cum se face evaluarea?

Cum afli dacă grădina ta este eco?

Ai deja o grădină și vrei să știi dacă este eco? Venim să îți evaluăm spațiul și îți dăm un calificativ: cât de eco este grădina ta. Dar nu doar atât: îți prezentăm și o soluție practică, prin care, dacă dorești, să-ți poți îmbunătăți scorul.

Află mai multe direct de la noi

Evaluarea se face de către un expert, utilzând un soft de evaluare special creat. Softul conține o bază de date cu peste 2.000 de specii ornamentale și un set de criterii și indicatori dezvoltați de experți. După ce se iau date direct din teren, se introduc în sistem și, în urma evaluării, spațiul verde primește:
calificative pe o scara de la 1 la 5 (în funcție de cât de ecologic este spațiul respectiv);
și un set de măsuri pentru imbunătățirea condițiilor și implicit a calificativului.

Cum să faci o grădină eco de la zero

Noi te putem ajuta încă din faza de planificare. Venim și evaluăm terenul și posibilitățile, îți prezentăm oportunitățile și împreună putem crea grădina ta eco.
Suntem pregătiți să-ți dăm cele mai potrivite sfaturi, pentru tine și pentru natură:

Cum se face evaluarea?

Evaluarea se face de către un expert, utilzând un soft de evaluare special creat în acest scop. Softul conține o bază de date cu peste 2.000 de specii ornamentale și un set de criterii și indicatori dezvoltați de experți. După ce se iau date direct din teren, se introduc în sistem și, în urma evaluării, spațiul verde primește:
– calificative pe o scara de la 1 la 5 (în funcție de cât de ecologic este spațiul respectiv);
– și un set de măsuri pentru imbunătățirea condițiilor și implicit a calificativului.